ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Ιμπάνιεθ

Έρχεται ο Ιμπάνιεθ
INTIME SPORTS

Αρκετοί μάνατζερ θα βρεθούν στις κερκίδες του "Καραϊσκάκης" την Κυριακή στην φιέστα με τον Πανιώνιο, ενώ η άφιξη του Ιμπάνιεθ φούντωσε τις φήμες για μεταγραφές.

Μπορεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ολυμπιακού να είναι στραμμένο το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανθρακικό, οι ετοιμασίες για την φιέστα της Κυριακής ωστόσο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Στο "Καραϊσκάκης" θα βρεθούν αρκετοί παλαιοί γνώριμοι των ερυθρολεύκων, σκάουτερ ομάδων και φυσικά μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός μας Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε), που έρχεται στην Ελλάδα καθαρά ως... φίλος, όμως δεν αποκλείεται στο διάστημα της παραμονής του να πέσουν στο τραπέζι ονόματα παικτών που εκπροσωπεί.

Ήδη έχουν ακουστεί κάποιοι παίκτες από το ισπανικό πρωτάθλημα (δεν έχει νόημα να μπούμε σε ονοματολογία), όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν με το τέλος της σεζόν.

Επιστρέφοντας στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο να πούμε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πιθανό να κρίνει πολλά και για πολλούς, αφού σε ενδεχόμενο κακό αποτέλεσμα η κακή εμφάνιση κάποιες εξελίξεις ίσως έρθουν νωρίτερα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ