ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται για τις υπογραφές ο Μιλιβόγεβιτς

Έρχεται για τις υπογραφές ο Μιλιβόγεβιτς

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (31/8) αναμένεται στο "Ελ. Βενιζέλος" ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Αγώνα δρόμου για Ατλέτικο ο Μανιάτης.

Στις 00:15 προσγειώνεται στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ο οποίος είναι η επιλογή των Πειραιωτών για να καλύψει το κενό που άφησε στον άξονα της μεσαίας γραμμής η παραχώρηση του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα.

Ο 23χρονος Σέρβος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας (1/9) και στην συνέχεια θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από την Άντερλεχτ στον Ολυμπιακό.

Αγώνα δρόμου ο Μανιάτης για την πρεμιέρα του Champions League

Στο μέτωπο των τραυματιών τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Γιάννη Μανιάτη. Ο τραυματισμός που αποκόμισε από ένα σκληρό μαρκάρισμα στο Αγρίνιο, ενδεχομένως να του στοιχίσει την απουσία του από την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 16/9 στο Φάληρο.

Ο διεθνής μέσος υποφέρει από ένα διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, γεγονός που σημαίνει από δύο έως τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Μανιάτης πάντως θα κάνει ότι μπορεί μήπως και προλάβει το παιχνίδι με τους "ροχιμπλάκος" στην πρεμιέρα του Champions League.

Ο Ντελβέν Εντινγκά υποφέρει από μια ελαφριά διάσειση και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις μέρες, ενώ η κατάσταση του θα παρακολουθείται συνεχώς από το ιατρικό τιμ.

Τέλος, ο Τσόρι Ντομίνγκες έχει μια ελαφριά κάκωση στο δεξί γόνατο και θα προφυλαχθεί στις επόμενες 1-2 προπονήσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ