ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Έρχεται για Μποτία η Φενέρ"

"Έρχεται για Μποτία η Φενέρ"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και ο Βίτορ Περέιρα θέλει τον Μποτία για παρτενέρ του Κίερ.

Δεν είναι μόνο ο Τζίμι Ντουρμάζ ή ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, οι παίκτες που ορέγεται ο Βίτορ Περέιρα από τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών και νυν της Φενέρμπαχτσε προφανώς και έχει σε εκτίμηση κάποιους από τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στο Λιμάνι, επομένως μοιάζει λογικό ορισμένες από τις επιλογές του να προκύπτουν μέσα από το ρόστερ των "ερυθρολεύκων".

Αυτή τη φορά ο τουρκικός Τύπος αναφέρει τον Αλμπέρτο Μποτία ως πρώτο στόχο του Πορτογάλου προπονητή, που ψάχνει τον παίκτη εκείνο που θα κάνει δίδυμο στην καρδιά της άμυνας με τον Σίμον Κίερ.

Ο Περέιρα έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Μποτία, όταν ο Ισπανός στόπερ επέστρεψε από τραυματισμό και μια απουσία τριών μηνών από τα γήπεδα, βάζοντας τον βασικό στον κρίσιμο επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Από εκείνο το παιχνίδι και μετά, ο Μποτία ήταν βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Περέιρα, παίζοντας στο πλάι του Σιόβα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζουν στην Τουρκία, ο Πορτογάλος προπονητής έχει προκρίνει την λύση του Ισπανού στόπερ για τον παρτενέρ του Κίερ.

"Η μεταγραφική δραστηριότητα καλά κρατεί στην Φενέρ. Στην ατζέντα υπάρχουν σημαντικά ραντεβού ανά την Ευρώπη. Ένα από τα ταξίδια θα είναι με προορισμό την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος Αζίζ Γιλντιρίμ, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Τζουλιάνο Τερανέο έχουν ως αποστολή τον εκλεκτό του Βίτορ Περέιρα, Αλμπέρτο Μοτία.

Ο 26χρονος στόπερ που πήγε στον Ολυμπιακό από την Σεβίλλη έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ", αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα.

Ο Μποτία ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό έχοντας 2079 λεπτά συμμετοχής μέσα από 26 συνολικά εμφανίσεις (Ελλάδα και Ευρώπη), πέτυχε 2 τέρματα (το ένα κόντρα στην Γιουβέντους στο Τορίνο), ενώ είδε 7 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη στον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ