ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαιώνει επίσημα η Λέγκια για Οφόε

Kenny Tete, left, from Ajax and Vadis Odjidja Ofoe from Legia challenge for the ball during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Kenny Tete, left, from Ajax and Vadis Odjidja Ofoe from Legia challenge for the ball during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της η Λέγκια Βαρσοβίας επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος του συλλόγου είχε συνάντηση με τον Βάντιτς Οτζίτζα-Οφόε και σημείωσε ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο η Λέγκια Βαρσοβίας παραδέχτηκε ότι υπήρξε συνάντηση του προέδρου του συλλόγου με τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε για να συζητήσουν για το μέλλον του ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί την "καψούρα" του Χάσι.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος από την Πολωνία με ανακοίνωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας διευκρίνισε πως ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάριος Μιοντούσκι, βρέθηκε με τον άσο της Λέγκια χωρίς όμως να υπάρξει τη δεδομένη χρονική στιγμή κάτι ανακοινώσιμο.

Η ανακοίνωση της Λέγκια Βαρσοβίας αναφέρει:

" Ο πρόεδρος Ντάριους Μιοντούσκι συναντήθηκε την Τρίτη με τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και οι δυο τους συζήτησαν για το μέλλον του καλύτερου παίκτη της περσινής σεζόν".

Και στη συνέχει φιλοξενεί δήλωση του προέδρου του συλλόγου που τονίζει:

" Συναντηθήκαμε με τον Βάντις στη Βαρσοβία και συζητήσαμε. Για σήμερα μπορώ να πω πώς τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Ελπίζω όμως ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει γιατί το μέλλον του Βάντις είναι πολύ σημαντικό και για εμάς".

Η ανάρτηση της ιστοσελίδας της Λέγκια κλείνει με την φράση "μέσα στις επόμενες ημέρες, ο σύλλογο θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του".

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να χαρακτηρισθεί και θετική για τον Ολυμπιακό καθώς οι "ερυθρόλευκοι" πιέζουν για να τον κάνουν δικό τους και ίσως αυτό να το έχουν καταλάβει και οι άνθρωποι της Λέγκια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ