ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τις 3 τελευταίες μέρες, ωστόσο την Δευτέρα (13/10) επιστρέφουν για προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Μετά το πρόγραμμα της περασμένης Πέμπτης (9/10), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήραν ένα ωραίο... δώρο από τον προπονητή τους, που αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους για τρεις μέρες.

Ο Μίτσελ με γνώμονα το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί το επόμενο 20ήμερο (18/10 Εργοτέλης, 22/10 Γιουβέντους, 26/10 Παναθηναϊκός, 29/10 Πανιώνιος, 1/11 Αστέρας Τρίπολης, 4/11 Γιουβέντους) και δυνητικά θα φέρει τον Ολυμπιακό να παίζει 17 (!) παιχνίδια σε 70 ημέρες, είδε την διακοπή εξαιτίας των προκριματικών του Euro 2016 ως μια - και μοναδική - ευκαιρία να δώσει στους παίκτες του τις τελευταίες γερές ανάσες ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν οι Πειραιώτες από την Παρασκευή (10/10) μέχρι και την Κυριακή (12/10) είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, ωστόσο την Δευτέρα (13/10) επιστρέφουν στο Αθλητικό Κέντρο και τις προπονήσεις. Οι απουσίες, εξαιτίας των διεθνών, θα είναι και πάλι αρκετές, με τους Μπενίτες, Φουστέρ και Διαμαντάκο να μπαίνουν σε κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και τους Ντοσεβί, Σιόβα να ακολουθούν τις επόμενες μέρες.

Τέλος, να σημειώσουμε πως η Γιουβέντους στέλνει κατάσκοπο της το Σάββατο (18/10) στο Παγκρήτιο Στάδιο για να παρακολουθήσει ζωντανά τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, τέσσερις μέρες πριν το πρώτο ραντεβού των Πειραιωτών με τους "μπιανκονέρι" στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ