ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Μήτρογλου στην 11άδα μετά από 2 χρόνια

Επιστροφή Μήτρογλου στην 11άδα μετά από 2 χρόνια
INTIME SPORTS

Βασικός ο Κώστας Μήτρογλου με τον Ατρόμητο για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό μετά από 2 χρόνια. Στον "αέρα" η συμμετοχή του Ραφίκ Τζιμπούρ.

Ο Κώστας Μήτρογλου επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν, στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού μετά από 2 ολόκληρα χρόνια.

Τελευταία φορά που ο διεθνής στράικερ ξεκίνησε στην ερυθρόλευκη 11άδα ήταν στην επιστροφή του Βαλβέρδε στην ομάδα, απέναντι στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στις 28/8/2010.

Ο Μήτρογλου ξεκίνησε βασικός, σκόραρε στην επανάληψη το 0-1, αντικαταστάθηκε στη συνέχεια, με τον γηραιό στο τέλος να ανατρέπει το σκορ και να επικρατεί με 2-1.

Πλέον ο Έλληνας επιθετικός ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης το Σάββατο (29/7) κόντρα στον Ατρόμητο όπου αγωνίστηκε με εξαιρετική επιτυχία πέρσι ως δανεικός.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δύσκολα θα ρισκάρει ο Ζαρντίμ την συμμετοχή του. Ακόμα και αν ο Αλγερινός νιώσει καλύτερα, λογικά θα είναι στον πάγκο εκτός και αν ο Πορτογάλος τον βάλει περιφερειακό επιθετικό με τον Μήτρογλου στην κορυφή.

Από τον μυαλό του Ζαρντίμ περνούν πολλές σκέψεις για τον καταρτισμό και της υπόλοιπης 11άδας, με την τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (28/9, 10:30) να αναμένεται καθοριστική.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για τα τρία κρίσιμα σερί ματς (Ατρόμητο, Αρσεναλ, Αστέρας) και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να χρησιμοποιεί όλα του τα "όπλα" για να μπορεί στο τέλος τους να συνεχίσει χωρίς "πονοκεφάλους" το έργο του στο Λιμάνι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ