ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Ιμπαγάσα, αλλαγές με Παναχαΐκή

Επιστροφή Ιμπαγάσα, αλλαγές με Παναχαΐκή
INTIME SPORTS

Φρεσκάρισμα στην 11άδα του Ολυμπιακού αναμένεται στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαΐκή από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Εξηγήσεις Ιμπαγάσα στον Πορτογάλο και επιστροφή του στο βασικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη (28/11, 20:30) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στην Παναχαΐκή, στο πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των "32" του θεσμού.

Μια αναμέτρηση στην οποία ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές αλλά και να δει την ετοιμότητα παικτών όπως οι Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης.

Το ρεπορτάζ θέλει τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει "ανάσες" σε ποδοσφαιριστές όπως οι Κάρολ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Μανιάτης, Αμπντούν και Μασάδο.

Ο Μέγιερι αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στα δεξιά της άμυνας τον Ντιακιτέ. Στα στόπερ πιθανόν να ξεκουραστεί ο Μανωλάς, όπως και ο Χολέμπας στα αριστερά, με τον Ζαραδούκα να χτυπάει την πόρτα της 11άδας.

Στα χαφ αναμένεται οι δύο από τους τρεις βασικούς να είναι οι Φέισα και Ιμπαγάσα. Ο τελευταίος φέρεται να έδωσε εξηγήσεις στον Ζαρντίμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, για την αδιαθεσία την οποία επικαλέστηκε προς το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης η οποία δεν είχε διευκρινιστεί για τον Πορτογάλο.

Όσον αφορά την 3άδα της επίθεση, αυξημένες πιθανότητες υπάρχουν να δούμε στα άκρα τους Φετφατζίδη και Βλαχοδήμο, ενώ άγνωστες είναι οι προθέσεις του Ζαρντίμ για την κορυφή.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση (27/11, 16:30), όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ