ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφουν οι τραυματίες ενόψει Μπενφίκα

Επιστρέφουν οι τραυματίες ενόψει Μπενφίκα
INTIME SPORTS

Δύο σημαντικούς λόγους για να χαμογελά έχει ο Μίτσελ. Ο πρώτος είναι η νίκη στο ντέρμπι της Λεωφόρου και ο δεύτερος οι επιστροφές όσων είχαν προβλήματα τραυματισμών. "Ανεβαίνουν" Τσόρι, Μασάντο, προπονήθηκαν Μπονγκ και Μιγκέλ Τόρες.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το ντέρμπι της Λεωφόρου και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Τρίτης (5/11, 21:45) με την Μπενφίκα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ερυθρόλευκους καθώς το αποτέλεσμα του μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το πως θα εξελιχθεί η φετινή πορεία της ομάδας του Πειραιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Oι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν κανονικά το παρών στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το πρωί της Κυριακής (3/11). Όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Μίτσελ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος καθώς είδε τους "Τσόρι" Ντομίνγκες και Πάουλο Μασάντο να συμμετέχουν σε μέρος του προπονητικού προγράμματος, ενώ οι Μιγκέλ Τόρες και Γκαετάν Μπονγκ γυμνάστηκαν κανονικά.

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του, τόσο για το παιχνίδι με την Μπενφίκα, όσο και σε αυτό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί για την Super League.

Θεραπεία έκαναν οι Ιμπαγάσα και Ολαϊτάν, ενώ η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 18:45.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ