ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει ο Ιωαννίδης

Επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Ιωαννίδης

Δυσαρεστημένος από τον ρόλο του στην Τσβόλε είναι ο Νίκος Ιωαννίδης και αναμένεται να αποχωρήσει από την ολλανδική ομάδα τον Γενάρη επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό.

Όταν τον περασμένο Ιούλιο ο Νίκος Ιωαννίδης υπέγραφε τον διετή δανεισμό του στην Τσβόλε (με τους Ολλανδούς να διατηρούν οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι του 2016) μάλλον δεν θα περίμενε ότι η παρουσία του στην "χώρα της τουλίπας" δεν θα διαρκούσε ούτε έξι μήνες.

Ο 20χρονος (26/4/1994) επιθετικός είναι σφόδρα δυσαρεστημένος με τον πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής του στο κλαμπ και δεν το κρύβει. Έχει αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα παιχνίδια της Eredivisie, σε όλα ως αλλαγή και συνολικά μόλις για 68 λεπτά.

Είναι προφανές πως δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Ρον Γιάνς, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της Τσβόλε, Γκέραρντ Νάικαμπ, περιγράφει στον ολλανδικό Τύπο το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση:

" Η συνεργασία δεν εξελίσσεται όπως περιμέναμε και ελπίζαμε. Αυτός (σ.σ. ο Ιωαννίδης) δεν μπορεί να βρει τον τρόπο για να δουλέψει όπως πρέπει. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό. Μπορούμε να αναζητήσουμε τα αίτια πιο μακριά, αλλά πρωτίστως εξαρτάται από τη βούληση και την προθυμία του ίδιου του παίκτη. Τεχνικά και καθαρά ποδοσφαιρικά, είμαι πεπεισμένος πως μπορεί να πετύχει εδώ. Οι ικανότητες και η ποιότητά του είναι αρκετές για να σε πείσουν".

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ιωαννίδης να φύγει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από την Τσβόλε και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ