ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένει για Νέτο ο Περέιρα

Επιμένει για Νέτο ο Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα έχει καταλήξει στον Πορτογάλο στόπερ της Ζενίτ, Λουίς Νέτο, για τη θέση του στόπερ, με το πρόβλημα να είναι ότι δεν μπορεί να παίξει στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει θέμα Λέσκοτ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, έχει προκρίνει τον Πορτογάλο στόπερ της Ζενίτ, Λουίς Νέτο, για τη μεταγραφική ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

Είναι, όμως, ένας παίκτης που μπορεί να αποτελέσει ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν, καθώς αν τελικά αποκτηθεί αυτό θα γίνει με οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

Eίναι ένα ρίσκο και μία μεγάλη απόφαση για τον Ολυμπιακό να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της τρέχουσας σεζόν, αλλά από την άλλη πλευρά ο Αλμπέρτο Μποτία αναμένεται να είναι έτοιμος για τη διπλή ευρωπαϊκή μονομαχία με την Ντνιέπρ, στο Europa League.

Τα γαλλικά σενάρια για την περίπτωση του Τζόλεον Λέσκοτ, διαψεύστηκαν από τους "ερυθρόλευκους", ενώ μόλις ολοκληρωθεί η απόκτηση του στόπερ, ο Ολυμπιακός θα φουλάρει τις μηχανές του για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός δημιουργικού μέσου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ