ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επικίνδυνη "βόλτα" στην... Πλατεία!

Επικίνδυνη "βόλτα" στην... Πλατεία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο πήρε ό,τι καλύτερο είχε στη διάθεσή του στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ποια η πιθανή ενδεκάδα, με το "ντέρμπι" να εξελίσσεται στη μάχη για τον αντι-Φορτούνη.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα λοιπόν για τον Ολυμπιακό. Αντίπαλος μία ομάδα που την έχει πρώτα απ’ όλα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ο Πάουλο Μπέντο και για αυτό το λόγο έδειξε ένα σωρό βίντεο στους ποδοσφαιριστές του, από το τι πρέπει να προσέξουν από τον Πανιώνιο.

Φυσικά οι αντεπιθέσεις των "κυανέρυθρων" ήταν το πρώτο στοιχείο για το οποίο μιλούσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Εστίασε φυσικά στους Ανσαριφάρντ και Μασούντ, που είναι η δύναμη του Πανιωνίου στην επιθετική λειτουργία.

Στην Πλατεία λοιπόν ο Ολυμπιακός καταλαβαίνει ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολη η... βόλτα. Ο Μπέντο έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του παιχνίδι υπομονής. Κι αυτό, γιατί βλέπει έναν Πανιώνιο που ναι μεν περιμένει τον αντίπαλο, αλλά όποιος κάνει το λάθος και δεν είναι συγκεντρωμένος ανασταλτικά, τότε θα βρει τον μπελά του.

Δυστυχώς για τους "ερυθρόλευκους", τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν έχει φανεί ότι υπάρχει ένα... θέμα με την αμυντική τους λειτουργία.

Πάμε όμως να δούμε προς τα πού κλίνει ο Μπέντο σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιλογές προσώπων. Ο Ντα Κόστα μπήκε την τελευταία στιγμή στην αποστολή και εκεί που δεν το περίμενε κανείς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει και φανέλα βασικού.

Ο Μαροκινός στόπερ αναμένεται να κάτσει στον πάγκο και να δει τους Μποτία – Βιάνα στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά στην τετράδα θα βρεθεί ο Φιγκέιρας και στο αριστερό άκρο ο Ρέτσος. Τερματοφύλακας φυσικά θα είναι ο Καπίνο.

Στα χαφ το δίδυμο Μιλιβόγεβιτς και Αντρέ Μαρτίνς δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει, στα "φτερά" της επίθεσης αναμένονται οι Σεμπά – Ελιουνούσι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγιε.

Μοναδικό ερωτηματικό ποιον παίκτη θα επιλέξει ο Πορτογάλος για να καλύψει το κενό του Φορτούνη. Τις τελευταίες δύο μέρες δοκίμαζε τον Τσόρι. Πριν από τρεις μέρες είχε τον Μάριν. Παίζεται με λίγα λόγια ένα "ντέρμπι" για τον ρόλο του "δεκαριού"!

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανδρούτσος: "Χαρούμενος και ως... τερματοφύλακας"
Φιγκέιρας: "Πανέτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα"
Η λογική της απόφασης Μπέντο για Σιόβα, Καρντόσο και Ρομαό
Έξω οι Καρντόσο και Σιόβας από τη Νέα Σμύρνη!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ