ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βάις

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βάις

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Βλάντιμιρ Βάις, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες τέσσερις μέρες.

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τη Δευτέρα (29/7) στο Μπαντ Σένμπορν. Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ βρέθηκαν στο γήπεδο του Έστρινγκεν και συνέχισαν τη δουλειά τους. Έκαναν πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Αυτό στην αρχή, αφού στην συνέχεια μπήκε στο "παιχνίδι" και η μπάλα.

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν τελειώματα φάσεων, με πλήρη ανάπτυξη από την άμυνα έως την επίθεση. Στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο, με λίγες επαφές και τη βοήθεια «δεικτών». Υπήρξαν και λίγοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν περισσότερη ώρα από τους υπόλοιπους στο χθεσινό ματς και σήμερα έκαναν μόνο αποθεραπεία.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έκανε ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε χθες στο ματς με τη Χόφενχαϊμ, στο αριστερό του γόνατο. Καλύτερα αισθάνονται οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι έμειναν στο ξενοδοχείο και συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Παράλληλα, ύστερα από τέσσερις μέρες που ακολούθησε ατομική προπόνηση (πρόγραμμα ενδυνάμωσης τετρακέφαλου) λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο, ο Βλάντιμιρ Βάις προπονήθηκε ξανά μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος Σλοβάκος εξτρέμ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό ματς της Τετάρτης (31/7) κόντρα στην Σαντχάουζεν (20:00). Το απόγευμα η ομάδα έχει ρεπό και θα επανέλθει στο γήπεδο το πρωί της Τρίτης (30/7).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ