ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού

Επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού

Η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα ύστερα από την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας της στο Ζέεφελντ. Ο Μίτσελ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες.

Ύστερα από περίπου δέκα μέρες, η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ (λίγο μετά τις 23:00) της Παρασκευής (19/7), έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Τα μέλη της αποστολής, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αλλά και οι υπόλοιποι, όντας κουρασμένοι από το ταξίδι (με πούλμαν από το Ζέεφελντ της Αυστρίας στο αεροδρόμιο του Μονάχου στη Γερμανία) δεν έκαναν δηλώσεις στο "Ελ. Βενιζέλος" και αμέσως κατευθύνθηκαν προς τα σπίτια τους ώστε να ξεκουραστούν.

Η προετοιμασία χαρακτηρίστηκε αρκετά σκληρά απ' όλους, η κούραση ήταν μεγάλη και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό (μέσα στο Σαββατοκύριακο) σε όλους ώστε να πάρουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας. Από την Δευτέρα (22/7) άπαντες θα επιστρέψουν στο Ρέντη ώστε να συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Μπραντ Σένμπορν της Γερμανίας. Η ομάδα θα φτάσει εκεί στις 25 Ιουλίου και την επόμενη μέρα (26/7) είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Στουγκάρδη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ