ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψαν με το μυαλό στην ΑΕΚ και τη φιέστα

Επέστρεψαν με το μυαλό στην ΑΕΚ και τη φιέστα
INTIME SPORTS

Μετά από δύο ημέρες ξεκούραση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στου Ρέντη και ετοιμάζονται για το ματς με την ΑΕΚ που μπορεί να μετατραπεί σε φιέστα για το 4ο αστέρι.

Η φιέστα για το 40ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού δεν μπορεί να περιμένει και οι ποδοσφαιριστές άφησαν τα ρεπό και επικεντρώθηκαν στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ (10/3, 19:30).

Στις 10 Μαρτίου, στα 88α γενέθλια της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ θα έχουν την ευκαιρία να "ράψουν" το 4ο αστέρι στην φανέλα και να το γιορτάσουν μάλιστα μπροστά στο κοινό τους και σ' ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι "κιτρινόμαυροι" μπορεί να βρίσκονται στην χειρότερη φάση της ιστορίας τους αφού ακόμα δεν έχει απομακρυνθεί το ενδεχόμενο του υποβιβασμού, όμως αυτά τα ματς ήταν, είναι και θα είναι ιδιαίτερα και μοναδικά.

Όπως και να 'χει, παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, οι "ερυθρόλευκοι" χαμήλωσαν το κεφάλι και ξεκίνησαν την Τρίτη (5/3) τη σκληρή δουλειά. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν από το διήμερο ρεπό που τους είχε χορηγήσει ο Μίτσελ και στρέφουν το μυαλό τους μονάχα στην ΑΕΚ.

Οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πολύ επάνω στον τομέα της τεχνικής, κάνοντας πολλές ασκήσεις. Σε αρκετές από αυτές, μάλιστα, συμμετείχαν ενεργά και ο Μίτσελ, αλλά και οι συνεργάτες του, επικοινωνώντας πρακτικά όσα θέλουν να περάσουν στους ποδοσφαιριστές τους.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και αύριο το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ