ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Ρόμπσον - Κάνου για Ολυμπιακό

West Bromwich Albion's Hal Robson-Kanu celebrates scoring his side's first goal of the game against Burnley during the English Premier League soccer match at Turf Moor in Burnley, England, Saturday Aug. 19, 2017. (Anthony Devlin/PA via AP)
West Bromwich Albion's Hal Robson-Kanu celebrates scoring his side's first goal of the game against Burnley during the English Premier League soccer match at Turf Moor in Burnley, England, Saturday Aug. 19, 2017. (Anthony Devlin/PA via AP) ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

O Ουαλός επιθετικός, Χαλ Ρόμπσον - Κάνου επανήλθε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετά από δύο καλοκαίρια. Ρόλο ενδεχομένως να παίξει ο υποβιβασμός της Γουέστ Μπρομ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία ένας από τους παίκτες που θα εξετάσει είναι και ο Χαλ Ρόμπσον - Κάνου.

Δεν είναι "φρέσκο" όνομα στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Ο 28χρονος Ουαλός άσος που παίζει τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα δύο άκρα, είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες το καλοκαίρι του 2016, όταν είχε μείνει ελεύθερος από τη Ρέντινγκ.

Ωστόσο, εκείνη την περίοδο ήρθε ο αποκλεισμός από την Χάποελ Μπερ Σέβα και από τη στιγμή που δεν υπήρχε η προοπτική του Champions League, αναζήτησε την τύχη του στην Αγγλία. Αποφάσισε λοιπόν να πει "ναι" στην πρόταση της Γουέστ Μπρομ.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο "The Hawthorns", έχοντας 2 γκολ σε 21 παιχνίδια φέτος και 3 γκολ σε 32 ματς πέρσι, φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει την Γουέστ Μπρομ στην Championship, αν και προχώρησε σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του πέρσι το καλοκάιρι.

Η Άλμπιον έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή της στην Premier League και ο Ρόμπσον - Κάνου μπορεί να φύγει με ένα ποσό κάτω από 3.000.000 ευρώ. Πρόθεσή του δεν είναι να ξαναβρεθεί στην χαμηλότερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και κάπως έτσι οι Άγγλοι ξαναβάζουν στο "κόλπο" τον Ολυμπιακό.

Photo Credits: Anthony Devlin/PA via AP



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ