ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επαναφέρει Αφελάι ο Περέιρα ενόψει Ξάνθης

Επαναφέρει Αφελάι ο Περέιρα ενόψει Ξάνθης

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη και σε αυτή βρίσκεται ο Ιμπραΐμ Αφελάι. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Βίτορ Περέιρα.

Την παρθενική του αποστολή ως προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου γνωστοποίησε τους εκλεκτούς του για το κυριακάτικο παιχνίδι (19:30) με την Ξάνθη στα "Πηγάδια"

Ο Πορτογάλος προπονητής επανέφερε τον Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος είχε παραγκωνιστεί το τελευταίο διάστημα και δείχνει να ποντάρει πολύ στην αξία του και στην εμπειρία του. Αντίθετα, εκτός έμειναν για λόγους αγωνιστικούς οι Σαλίνο, Διαμαντάκος και Γκαζαριάν.

Εξάλλου, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έκανε για πρώτη φορά ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμό, ενώ οι Νταβίντ Φουστέρ και Αλμπέρτο Μποτία συνέχισαν με θεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Μήτρογλου.

Στα της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν πολλή δουλειά επάνω στην τακτική και μαζί με την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την επιθετική λειτουργία αφιέρωσαν πολλή ώρα και στην αμυντική λειτουργία

Επίσης, ασχολήθηκαν πολύ με τις στημένες φάσεις. Φάουλ και κόρνερ, με έμφαση στην αντίδραση των αμυνομένων, αλλά και την άμεση αντεπίθεση, με στόχο την εκμετάλλευση του "ανοικτού χώρου" και την επίτευξη γκολ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Στρέζος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ