ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενοχλήσεις για Μποτία, Σιόβα και Μήτρογλου

Ενοχλήσεις για Μποτία, Σιόβα και Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Προληπτικά έγινε αλλαγή ο Μποτία στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις εξαιτίας κόπωσης. Μικροπροβλήματα για Μήτρογλου και Σιόβα.

Με την έναρξη της επανάληψης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα , ο Ιμπραχίμ Αφελάι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Αλμπέρτο Μποτία να μένει στα αποδυτήρια.

Ο Ισπανός στόπερ δεν έχει κάτι ανησυχητικό, ωστόσο μετά την χρησιμοποίηση του σε σερί παιχνίδια και ενώ προερχόταν από τρίμηνη αποχή, έβγαλε κάποιες ενοχλήσεις εξαιτίας κόπωσης. Ο Περέιρα λοιπόν σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, αποφάσισε να προφυλάξει τον Μποτία και για τον λόγο αυτό τον απέσυρε από το ματς στην ανάπαυλα.

Ο Δημήτρης Σιόβας έβγαλε κανονικό το 90λεπτο παρά το γεγονός πως είχε κάποιες ενοχλήσεις από ένα χτύπημα στον αστράγαλο, ενώ και ο Κώστας Μήτρογλου που ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό τις προηγούμενες μέρες αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του και δεν πάταγε καλά στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά.

Η κατάσταση των τριών ποδοσφαιριστών δεν επιφέρει ιδιαίτερη ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο των "ερυθρολεύκων", ωστόσο η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα (23/3) προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ