ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδιαφέρον της Ζενίτ για Μανωλά

Ενδιαφέρον της Ζενίτ για Μανωλά
INTIME SPORTS

Στην λίστα της Ζενίτ βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "gazeta.ru" η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Η Ζενίτ πριν λίγες ημέρες παραχώρησε τον Μπρούνο Άλβες στη Φενέρ και ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του. Όπως αναφέρουν τα ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα κάνει την επιλογή για την θέση του κεντρικού αμυντικού ανάμεσα σε τρεις εκλεκτούς του.

Τον Κώστα Μανωλά, τον Μεντί Μπενάτια και τον Αργεντίνο Γκάμπριελ Παλέτα που αγωνίζεται στην Πάρμα. Το ενδιαφέρον της Ζενίτ για τον Μανωλά δεν είναι καινούργιο και είναι σίγουρο ότι οι Ρώσοι τον έχουν παρακολουθήσει πολλές φορές και γι΄αυτό παραμένει στην λίστα του Ιταλού προπονητή.

Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής αν το ενδιαφέρον θα μεταφραστεί σε επίσημη πρόταση. Για τον Μανωλά έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες από το εξωτερικό κατά την διάρκεια της σεζόν με πιο χαρακτηριστικό το ενδιαφέρον της Σάλκε, της Μονακό και της Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μονακό επισημοποίησε την θέση της για τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού ωστόσο, το θέμα δεν προχώρησε καθώς ο Ολυμπιακός δεν συζητά για ποσό κάτω των 6-7 εκατομμυρίων ευρώ.

Εδώ και λίγο καιρό στην Ζενίτ ανήκει ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο πρώην πορτιέρο της Ξάνθης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ