ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδιαφέρον από Βόλφσμπουργκ για Τοροσίδη

Ενδιαφέρον από Βόλφσμπουργκ για Τοροσίδη
Τοροσίδης INTIME SPORTS

Γερμανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Βόλφσμπουργκ θέλει τον Βασίλη Τοροσίδη.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βόλφσμπουργκ βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του γερμανικού Τύπου ndr.de, o προπονητής της γερμανικής ομάδας Φέλιξ Μάγκατ, έχει στα υπόψιν του τον Έλληνα διεθνή.

Έτσι, μετά την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρινια τον περασμένο Γενάρη, έπεται και συνέχεια. Η ιστοσελίδα έχει ως τίτλο "Έτσι γίνεται λύκος".

Το δημοσίευμα αναφέρει σχετικά: " Ο Βασίλης Τοροσίδης, ο 26χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού θα έρθει για 9 εκατ. ευρώ στη Βόλφσμπουργκ. Την αντίθετη πορεία μπορεί να πάρουν οι Αλεξάντερ Μάντλουγκ, Σεμπάστιαν Σίντσιελορτς, Μακότο Χασέμπε, Ζόσουε και Πατρίκ Χέλμες στην ελληνική ομάδα ως ελεύθεροι".

Το συμβόλαιο του Τοροσίδη, τελειώνει το καλοκαίρι του 2013 και απομένει να φανεί αν το ρεπορτάζ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα θέμα και όλα είναι σε θεωρητικό επίπεδο.

Η ουσία είναι ότι μετά από δημοσιεύματα εφημερίδων για ενδιαφέρον αγγλικών και ρωσικών ομάδων για τον Κέβιν Μιραλάς, έρχεται στο προσκήνιο και το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη.

Οι Γερμανοί τα έχουν μπερδέψει λίγο στην φωτογραφία, όπου αντί για τον "Τόρο" φιγουράρει ο Γιάννης Μανιάτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ