ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδεκάδα και Μήτρογλου

Ενδεκάδα και Μήτρογλου
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Τα πλάνα ενδεκάδας του Βίτορ Περέιρα κόντρα στον Πλατανιά και το... έννομο συμφέρον που θα κυνηγήσει ο Κώστας Μήτρογλου στα Περιβόλια.

Στα Χανιά βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού από το απόγευμα του Σαββάτου (9/5), καθώς την Κυριακή (10/5, 19:00) οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον Πλατανιά για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Super League.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Για την ομάδα του Περέιρα το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει σοβαρότητα και συγκέντρωση από τους παίκτες του, αφού αυτή η αναμέτρηση είναι η τελευταία επίσημη πριν τον τελικό του Κυπέλλου (23/5) με την Ξάνθη.

Επομένως ο 47χρονος προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμη (πέρα από ένα φιλικό την επόμενη βδομάδα) για να δοκιμάσει πράγματα και να διαπιστώσει την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών του.

Στα Χανιά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει τα προβληματάκια του πηγαίνοντας στα Χανιά, ωστόσο αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά το τελευταίο διάστημα. Πιο πρόσφατο, αυτό του Ντοσεβί, που η ενόχληση στο αριστερό του γόνατο ανάγκασε το ιατρικό επιτελείο να εισηγηθεί την μη συμμετοχή του παίκτη κόντρα στον Πλατανιά, κυρίως για προληπτικούς λόγους και για να μην ρισκάρει την πιθανότητα επιβάρυνσης του τραύματος.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Περέιρα, αυτή θα είναι πιθανότατα με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτη, Σιόβα, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Μπενίτες, Ντομίνγκες και Μήτρογλου. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Φορτούνης και Χάρα.

Την στιγμή που ο Πλατανιάς θα ψάξει τον πόντο που θα τον ξεμπλέξει από οποιοδήποτε σενάριο υποβιβασμού, θα βρει απέναντι του τον... Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας στράικερ υπολείπεται ενός τέρματος του Μπαράλες (δεν παίζει την 34η αγωνιστική) στην μάχη του πρώτου σκόρερ και είναι δεδομένο πως στα Περιβόλια θα ψάξει τα γκολ που θα τον φέρουν πάνω από τον Αργεντίνο φορ του Αστέρα.

Ο Μήτρογλου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα μείνει στον Πειραιά του χρόνου, ωστόσο θέλει να συνδυάσει την φετινή του παρουσία στους "ερυθρόλευκους" με ένα δυνατό φίνις, που θα του δώσει παράλληλα και την δόξα του πρώτου "κανονιού" στην Super League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού που βρίσκεται στα Χανιά, απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Φουστέρ, Μαζουακού, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Μήτρογλου, Χάρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ