ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελισέου για αντι-Χολέμπας

Ελισέου για αντι-Χολέμπας

Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας και τον Ολυμπιακό εξετάζουν τους πιθανούς αντικαταστάτες του. Ελισέου αλλά και Λουίς Μάρτινς, Τζαβέλλας οι υποψήφιοι (video)

Και ξαφνικά προέκυψε θέμα με τον Χοσέ Χολέμπας. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα ''Γαύρος'', ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας.

Μάλιστα ο τουρκικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση στου πρωταθλητές για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Μία πρόταση η οποία απορρίφθηκε καθώς η πειραϊκή ΠΑΕ δεν συζητά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ωστόσο η επιθυμία της Μπεσίκτας για τον παίκτη, πολύ πιθανόν να την φέρει ξανά στα γραφεία του Ολυμπιακού με πρόταση για την αγορά του Χολέμπας. Σε αυτή την περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Γι' αυτό και στο λιμάνι έχουν ήδη να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντικαταστήσουν τον ελληνογερμανό μπακ. Ο Ποροτγάλος Ελισέου φέρεται να είναι ο πιθανός... αντι-Χολέμπας.

Ο 29χρονος άσος της Μάλαγα έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο μαζί της κάτι που σημαίνει ότι- εάν δεν γίνει κάποια πρόταση ανανέωσης από τον ισπανικό σύλλογο- μπορεί από τον Δεκέμβρη να υπογράψει όπου θέλει χωρίς να πάρει αποζημίωση η ομάδα του. Γι' αυτό και είναι πιθανή μια παραχώρησή του τώρα από την Μάλαγα.

Ο Ελισέου είχε σκοράρει πέρσι τον Αύγουστο τόσο κόντρα στον Ολυμπιακό, στο φιλικό 3-3 του Καραϊσκάκης, όσο και απέναντι στον Παναθηναϊκό, στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι άλλοι δύο που έχουν στα υπόψιν στο λιμάνι, είναι ο Λουίς Μάρτινς και ο δικός μας Γιώργος Τζαβέλλας. Ο πρώτος είναι 21 ετών, Πορτογάλος και αγωνίζεται στην Ζιλ Βιθέντε. Όσον αφορά τον Έλληνα μπακ, είναι σε αναζήτηση ομάδας καθώς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μονακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ