ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελεύθερος ο Μπόατενγκ, αλλά...

Ελεύθερος ο Μπόατενγκ, αλλά...
INTIME SPORTS

Η πλευρά του Ντέρεκ Μπόατενγκ έχει την πληροφόρηση πως ο παίκτης μένει ελεύθερος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξει στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ βρίσκεται εδώ και παραπάνω από δύο μήνες στον Ολυμπιακό, προπονείται κανονικά στου Ρέντη, όμως δεν έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της ομάδας, καθώς εκκρεμεί η απόφαση με την Ντνιέπρ.

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, ο Γκανέζος μέσος δικαιώθηκε στο CAS, έμεινε ελεύθερος από τους Ουκρανούς και έχει το δικαίωμα συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αισιόδοξοι, μα δεν πετούν στα σύννεφα. Άλλωστε από το περιβάλλον του 30χρονου άσου, προκύπτει πως ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και σίγουρο.

Έτσι λοιπόν, είναι άστοχο να πούμε πως αυτή τη στιγμή ο Ντέρεκ Μπόατενγκ μπορεί να υπολογίζεται για το Κύπελλο Ελλάδας, αφού θα χρειαστούν αρκετές μέρες μέχρι να διευθετηθεί το θέμα και να περάσει από την FIFA.

Με λίγα λόγια, υπάρχει (δικαιολογημένη) αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης του Μπόατενγκ, όμως είναι νωρίς ακόμα για πανηγυρισμούς, προτού μάλιστα υπάρξει κάτι επίσημο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ