ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Όποιος μας υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά"

Ελαμπντελαουί: "Όποιος μας υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά"
INTIME SPORTS

Ο Ελαμπντελαουί μίλησε στην Νορβηγία για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και προειδοποίησε τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε πως θα το πληρώσουν ακριβά να υποτιμήσουν τους "ερυθρόλευκους".

Ο Νορβηγός (με ρίζες από το Μαρόκο) άσος παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως ο όμιλος του Ολυμπιακού στο Champions League είναι δύσκολος αλλά οι "ερυθρόλευκοι" θα παλέψουν για την πρόκριση.

"Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και γνωστός σε όλη την Ευρώπη με σταθερή παρουσία στο Champions League. Έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε αυτή τη διοργάνωση που είναι όνειρο για κάθε παίκτη και ταυτόχρονα να κατακτήσω τίτλους.

Είχα προτάσεις από ομάδες της Μπουντεσλίγκα, όμως όταν σε καλεί ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός, νομίζω ότι δεν το σκέφτεσαι δεύτερη φορά.

"Η κλήρωση στο Champions League με Ατλέτικο, Γιουβέντους και Μάλμε δεν είναι εύκολη όμως ο στόχος μας είναι η πρόκριση, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε όμως θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όποιος μας υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά", τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος μπακ-χαφ των Πειραιωτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ