ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Σε μεγάλο κλαμπ ο Μίτσελ"

Ελαμπντελαουί: "Σε μεγάλο κλαμπ ο Μίτσελ"
INTIME SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εξέφρασε την έκπληξη του για την απόλυση του Μίτσελ και υποστήριξε πως ο Ισπανός τεχνικός θα είναι σύντομα προπονητής σε μεγάλο κλαμπ.

Ο Νορβηγός διεθνής άσος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της πατρίδας του " www.nettavisen.no ", όπου ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός της απόλυσης του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

"Ήταν έκπληξη για εμάς το γεγονός. Δεν πέρασε από το μυαλό μου μέχρι που ειδοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο το απόγευμα της Τρίτης.

Κανείς παίκτης δεν γνωρίζει γιατί απολύθηκε", τόνισε αρχικά ο Ελαμπντελαουί που υποστήριξε πως ο Ισπανός τεχνικός θα είναι σύντομα προπονητής σε μεγάλο κλαμπ:

"Προφανώς η διοίκηση δεν ήταν αρκετά ευχαριστημένη. Προσωπικά ήμουν πολύ ικανοποιημένος από τον Μίτσελ. Πράγματι, δεν παίζαμε πάντα καλά, αλλά είχαμε θετικά αποτελέσματα.

Είχαμε καλή παρουσία στο Champions League και φτάσαμε πολύ κοντά στην πρόκριση. Είμαι σίγουρος πως ο Μίτσελ θα είναι προπονητής σε ένα άλλο μεγάλο κλαμπ πολύ σύντομα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ