ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός ο Φετφατζίδης

Εκτός ο Φετφατζίδης
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Γιάννη Φετφατζίδη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μαρσέιγ καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Στην αποστολή ο Ιμπαγάσα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε για το ματς απέναντι στην γαλλική ομάδα με μία απώλεια. Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω ενοχλήσεων.

Ο νεαρός άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία χωρίς να δείξουν κάποιο εύρημα αλλά κρίθηκε ανέτοιμος και έτσι δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς. Αντίθετα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα βρίσκεται στην αποστολή δείχνοντας την θέληση του να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον τραυματισμό του Φετφατζίδη και την αποστολή της ομάδας: " Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό, πρώτο επίσημο αγώνα στην φετινή περίοδο με αντίπαλο την Μαρσέιγ ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFAChampionsLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη στις 17:00. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Φετφατζίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα στο Θεραπευτήριο Metropolitanσε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάποιο εύρημα. Λόγω των ενοχλήσεων που συνέχισε να αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και έτσι ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγερι, Κοστάνσο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ορμπαίθ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Τοροσίδης, Φέισα, Μακούν, Αμπντούν, Γέστε, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ιμπαγάσα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ