ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός Μανωλάς και Χολέμπας με Μπιλμπάο

Εκτός Μανωλάς και Χολέμπας με Μπιλμπάο
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μανωλάς και ο Χοσέ Χολέμπας δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Μπιλμπάο. Δείτε την 22άδα που επέλεξε ο Μίτσελ.

Ολοκληρώθηκε με διπλή προπόνηση η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σπουδαίο φιλανθρωπικό φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο το βράδυ της Τετάρτης (13/8, 21:30). Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος έγινε γνωστή και η αποστολή για την αναμέτρηση.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός 22άδας τον Δημήτρη Σιόβα ο οποίος έκανε ατομικό, τον Κώστα Μανωλά ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση αλλά και τους Χολέμπας, Φορτούνη, Μπονγκ, Γιαταμπαρέ όπως και τον Αφελάι που θα επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα για να εγκατασταθεί μόνιμα.

Αντίθετα συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Αλμπέρτο Μποτία ο οποίος αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά η αποστολή:Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ