ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Μανιάτης

Εκτός αποστολής ο Μανιάτης
Μανιάτης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μανιάτης έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα ο Ντιόγκο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα στα Ιωάννινα το Σάββατο (15/9, 19:30, Novasports) κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ.

Ατομικό ο Μανιάτης που έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι ανέτοιμοι Κοντρέρας, Ντιακιτέ. Έξω και οι Βλαχοδήμος, Τάτος, μέσα ο Ντιόγκο.

Ο Λεονάρντο έριξε το βάρος στην τακτική αλλά και τις στημένες φάσεις, ενώ στο πρόγραμμα είχε και εσωτερικό διπλό.

Ο Μανιάτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έχει ως στόχο να προλάβει το ματς της Τρίτης (18/9) με τη Σάλκε στο Φάληρο για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοαμυντικός έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον ΠΑΣ, όπως και οι Ντιακιτέ, Κοντρέρας που κρίθηκαν ανέτοιμοι. Έξω και οι Βλαχοδήμος, Τάτος, αντίθετα με τον Ντιόγκο που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Στο τέλος της προπόνησης ο Ζαρντίμ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα: Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: " Με πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός "έγραψε τον επίλογο" στην προετοιμασία του για το ματς της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έριξαν και σήμερα το "βάρος" στην τακτική, δουλεύοντας ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Έπαιξαν, παράλληλα και δίτερμα, το τελευταίο τους πριν το αυριανό ματς στα Ιωάννινα και στο οποίο δούλεψαν ξανά αυτά που θέλουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου "οι Ζωσιμάδες".

Ο Γιάννης Μανιάτης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Απρόοπτα δεν υπήρξαν και μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα. Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάδο.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 9:00 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ