ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Αβραάμ

Εκτός αποστολής ο Αβραάμ
INTIME SPORTS

Εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λόγω γρίπης. Διαβάστε ποιους επέλεξε ο Βαλβέρδε

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2/10, 20.30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος Ερνέστο Βαλβέρδε, για την αναμέτρηση με τον "δικέφαλο του βορρά" δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, ταλαιπωρείται από εμπύρετη γριπώδη συνδρομή, πήγε στο Ρέντη εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και του συνέστησε να επιστρέψει στο σπίτι του και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Φετφατζίδης που ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια έκανε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης και Μανιάτης που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Φέισα, Χαβίτο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στο Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ