ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός έξι με Πανθρακικό

Εκτός έξι με Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Απουσίες για τους "ερυθρόλευκους". Δείτε την αποστολή.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έκανε σήμερα (8/11) το πρωί ο Ολυμπιακός.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ οι παίκτες συνέχισαν με δίτερμα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά πάνω στις στημένες φάσεις.

Ο Μαζουακού αισθάνθηκε κόπωση στον επιγονατιδικό δεξιά, ενώ ο Αμπιντάλ ένα σφίξιμο στον ορθό μηριαίο δεξιού ισχίου και προφυλάχθηκαν και οι δύο.

Κόπωση ένιωσε στον προσαγωγό αριστερά ο Φορτούνης και παρότι προπονήθηκε, προφυλάχθηκε επίσης. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σιόβας για προληπτικούς λόγους. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τον Πανθρακικό.

Εκτός έμεινε ο Μανιάτης για λόγους ξεκούρασης, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε ο Μπενίτες. Μετά την διακοπή ο Παραγουανός φορ θα είναι στο 100% και θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Μίτσελ.

Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ