ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξω οι τραυματίες και οι "κομμένοι"

Έξω οι τραυματίες και οι "κομμένοι"
INTIME SPORTS

Δίχως τους τρεις τραυματίες (Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Γκρέκο) και τους άλλους τρεις -σχεδόν- κομμένους (Πίνο, Ντιακιτέ, Πάντελιτς) θα αγωνιστεί στην Κέρκυρα ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός.

Την τελευταία του προπόνηση, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα την Κυριακή (17/3), πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός το πρωί του Σαββάτου (16/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τους Φαίακες.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στο κομμάτι της τακτικής αλλά και στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Στο δίτερμα που ακολούθησε ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να δει στην πράξη όσα δούλεψαν οι παίκτες του στη θεωρία αλλά και σε επίπεδο ασκήσεων.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα, δίχως να υπολογίζει στους τραυματίες Ιμπαγάσα, Γκρέκο και Χολέμπας. Ο "Κάνιο" συνέχισε την θεραπεία του, ο Γκρέκο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Χολέμπας προφυλάχθηκε καθώς ένιωσε κάποιες μικρές ενοχλήσεις στον τένοντα του ορθού μηριαίου δεξιά.

Οι 18 παίκτες που πήρε μαζί του τεχνικός των Πειραιωτών είναι οι εξής: Μέγκιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας και Βλαχοδήμος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ