ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξω και ο Ελαμπντελαουί με τον Πανιώνιο

Έξω και ο Ελαμπντελαουί με τον Πανιώνιο
Ελαμπντελαουί INTIME SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο (2/1) και τέθηκε –μετά τον Μποτία– εκτός "μάχης" με τον Πανιώνιο. Με Σαλίνο στο δεξί άκρο της άμυνας. "Μέσα" και ο Κολοβός.

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Ελαμπντελαουί. Ούτως ή άλλως ήταν δύσκολο να προλάβει τον Πανιώνιο, αφού το σημείο που ένιωσε τις ενοχλήσεις ανήμερα Πρωτοχρονιάς (στους προσαγωγούς) δεν είναι “παίξε-γέλασε”.

Ο Νορβηγός, λοιπόν, ούτε το Σάββατο (2/1) προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι ο Μάρκο Σίλβα τον απέκλεισε από το ματς της Νέας Σμύρνης με συνοπτικές διαδικασίες. Έτσι, ο Σαλίνο θα περάσει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Να θυμίσουμε ότι από την Πρωτοχρονιά είχε τεθεί νοκ άουτ και ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος είχε αισθανθεί μία κάκωση στο δεξί γόνατο.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξαν εκπλήξεις στην κατάρτιση της 18άδας. Αν εξαιρεθεί ο Ερνάνι που αποκλείστηκε ξανά επειδή δεν υπολογίζεται από τον Σίλβα, όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι, μπήκαν στην αποστολή.

“Μέσα” είναι ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος επιστρέφει στα παλιά του λημέρια και σίγουρα θα δεχτεί το χειροκρότημα από τον κόσμο του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ