ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκστασιασμένοι με τον κόσμο

Εκστασιασμένοι με τον κόσμο
INTIME SPORTS

Μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης οι Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ, έμοιαζαν σαν... χαμένοι από τις αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού για την μεγάλη νίκη κόντρα στους "ροχιμπλάνκος".

Το επικρατέστερο σενάριο το βράδυ της Τρίτης (16/9) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" σίγουρα δεν ήταν η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης .

Ωστόσο ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου έδωσε πρώτος σύνθημα για την νίκη. Τα τραγούδια είχαν ξεκινήσει από νωρίς, με τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς να ζητάνε νίκη επί των "ροχιμπλάνκος".

Το "Γ. Καραϊσκάκης" σείστηκε στα δύο πρώτα γκολ από Μαζουακού και Αφελάι και δεν "κώλωσε" όταν ο Μάντζουκιτς μείωσε για το 2-1 του ημιχρόνου.

Η επανάληψη θα ήταν ζόρικη για τον Ολυμπιακό αλλά ο κόσμος ήταν πάλι εκεί. Οι 35000 φίλοι των Πειραιωτών έπαιζαν άμυνα, επίθεση, έτρεχαν, ήταν "ένα" με τους παίκτες της ομάδας τους, στηρίζοντας τους σε κάθε φάση του παιχνιδιού.

Εκστασιασμένοι με τον κόσμο
INTIME SPORTS

Στο 3-1 του Μήτρογλου έγινε ένας πανικός και το 3-2 από τον Γκριεζμάν ήρθε για να υπενθυμίσει στον κόσμο του Ολυμπιακού πως το ματς ακόμη δεν είχε τελειώσει. Στα τελευταία λεπτά οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων"... ξελαρυγγιάστηκαν αποδοκιμάζοντας τους αντιπάλους και παροτρύνοντας τους δικούς τους ποδοσφαιριστές να κρατήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Με την λήξη της αναμέτρησης ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς καλώντας τους παίκτες στα καθιερωμένα "όλε". Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του ήταν εκστασιασμένοι με τον κόσμο και την στήριξη του αλλά ειδικότερα οι Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ κοιτούσαν αποσβολωμένοι αυτό που συνέβαινε στις κερκίδες.

Εκστασιασμένοι με τον κόσμο
INTIME SPORTS

Γρήγορα μπήκαν στο κλίμα και με χαρακτηριστικές χειρονομίες πανηγύρισαν μαζί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ευχαριστώντας τους που στάθηκαν στο πλευρό τους επί 90 λεπτά.

Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς αποθέωσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού στις δηλώσεις τους και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν τα πάντα για να ζήσουν ξανά τέτοιες στιγμές. Ο Σέρβος μονολογούσε ότι "δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, δεν έχω λόγια", ενώ ο Ελβετός έδειχνε να περιμένει με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Εκστασιασμένοι με τον κόσμο
INTIME SPORTS
Εκστασιασμένοι με τον κόσμο
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ