ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξετάζουν Άπια αντί για τον Τζιόλη στον Ολυμπιακό

Εξετάζουν Άπια αντί για τον Τζιόλη στον Ολυμπιακό

Η περίπτωση του Γκανέζου αμυντικού μέσου, Στέφεν Άπια, φαίνεται πως αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ίσως αποκτηθεί αντί του Τζιόλη. Τα υπέρ, τα κατά και η... ΑΕΚ.

Ένα νέο όνομα που προκύπτει για την θέση του αμυντικού χαφ, είναι αυτό του Στέφεν Άπια, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ". Ο 30χρονος Γκανέζος δεν θα είναι το "μπαμ" που ψάχνει ο Ολυμπιακός για το κέντρο, αλλά η δεύτερη λύση, σε περίπτωση που φύγει ο Μοϊσές Ουρτάδο.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαία εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα, παίζοντας μάλιστα σε μεγάλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους, που τα τελευταία χρόνια όμως η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Η μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε αποδείχθηκε κακή κίνηση και πλέον έχει μείνει ελεύθερος και ψάχνει για μια νέα ποδοσφαιρική στέγη. Τ' όνομα του Γκανέζου ακούγεται έντονα για την ΑΕΚ, όμως δεν αποκλείεται τελικά να καταλήξει στον Πειραιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν μ' ενδιαφέρον την περίπτωσή του (σύμφωνα πάντα με το "ΦΩΣ") και το θετικό είναι πως έχει χαμηλό κασέ, 350.000 ευρώ και μπορεί να αποκτηθεί σαν δεύτερη λύση αντί του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως οι άνθρωποι του Πρωταθλητή Ελλάδας έχουν ενημερωθεί από τον Άπια πως δεν θα επιστρέψει στην Εθνική Γκάνας και έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το Κόπα Άφρικα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ