ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξαίρεση δικηγόρου της Επιτροπής ζήτησε ο Ολυμπιακός

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Πειραιώτες ζήτησαν εξαίρεση δικηγόρου, από τη λίστα "διαιτητών" της Επιτροπής που πρόκειται να εξετάσει την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Για την Δευτέρα 23 Ιουλίου, στις 16:00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που αφορά τη μετακίνηση του παίκτη από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό.

Το νομικό επιτελείο των "ερυθρολεύκων" κατέθεσε αίτηση με την οποία ζητά την εξαίρεση δικηγόρου, από την λίστα των "διαιτητών" της Επιτροπής, που πρόκειται να επιδικάσει την συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Πειραιώτες προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, υποστηρίζοντας πως υπάρχει εργασιακή σχέση εξάρτησης της κα. Αργυρώς Ασπρογέρακα με τον Πέτρο Καϊμακάμη, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι τον περασμένο Μάρτιο, για τον οποίο υπήρξε και πρόθεση υποψηφιότητας για την προεδρία της Super League, σκέψη που εντέλει δεν προχώρησε.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε την αίτηση εξαίρεσης, θεωρώντας πως δεν μπορεί να έχει ρόλο στην εκδίκαση δικηγόρος που σχετίζεται εργασιακά με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ, και περιμένει τη σχετική απόφαση.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ