ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκανε το τραπέζι στην ομάδα ο Ντομίνγκες!

Έκανε το τραπέζι στην ομάδα ο Ντομίνγκες!

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο μία ομάδα μέσα στο γήπεδο, αλλά και μία μεγάλη και ενωμένη οικογένεια έξω από αυτό. Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έκανε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε μία κίνηση που φανερώνει το άψογο κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού, προχώρησε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ζήτησε και πήρε άδεια από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ προκειμένου να κάνει το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (6/11).

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και όλα τα μέλη της ομάδας είχαν τη δυνατότητα να ξεδώσουν λίγο μετά το πρόγραμμα εκγύμνασης και ο "Τσόρι" επωμίστηκε τα υπόλοιπα!

Ο 33άχρονος ηγέτης του Ολυμπιακού οργάνωσε ένα μπάρμπεκιου στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Ο ίδιος επιμελήθηκε της όλης διαδικασίας, ενώ ανέλαβε και ρόλο "ψήστη" σε... αργεντίνικους ρυθμούς!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν ενωμένοι στην προσπάθειά να καλύψουν το -5 στη βαθμολογία της Super League, αλλά και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου η ομάδα τους να κάνει την υπέρβαση στο Champions League και τη φετινή σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ