ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκαναν φτερά 16.000 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Έκαναν φτερά 16.000 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Οι φίλοι του Ολυμπιακού "εξαφάνισαν" 16.000 εισιτήρια από την πρώτη μέρα διάθεσης και το "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται γεμάτο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 14/4, 19:00). Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε...

Άκρως ικανοποιητική ήταν η ζήτηση των εισιτηρίων για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, από τους φιλάθλους της Πειραϊκής ομάδας.

Από την πρώτη κιόλας μέρα της διάθεσης των εισιτηρίων, οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" σχημάτισαν ουρές στα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου.

Μέχρι στιγμής έχουν "φύγει" 16.000 εισιτήρια και μ' αυτούς τους ρυθμούς μοιάζει δεδομένο πως το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι γεμάτο την Κυριακή το απόγευμα (14/4, 19:00).

Άλλωστε το πάθος των φιλάθλων σ' ένα ντέρμπι "αιωνίων" είναι πάντα έντονο και δεν επηρεάζεται ή μειώνεται από την μεγάλη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και όποιος φίλαθλος θέλει να δει την σπουδαία αναμέτρηση από κοντά, θα πρέπει να βιαστεί...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ