ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Είναι ο Μέγας Αλέξανδρος" γράφει η Olé για τον Ντομίνγκες

"Είναι ο Μέγας Αλέξανδρος" γράφει η Olé για τον Ντομίνγκες

Η πρώτη προπόνηση του Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες με τον Ολυμπιακό έγινε θέμα στην Olé. Δείτε τι αναφέρει ο μεγαλύτερος αθλητικός δημοσιογραφικός οργανισμός της Αργεντινής.

Η ποδοσφαιρική ζωή του Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες δεν αφήνει αδιάφορη την Αργεντινή. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Olé ασχολήθηκε με την πρεμιέρα του παίκτη στον Ολυμπιακό, επιλέγοντας ως τίτλο: «Es Alejandro Magno», δηλαδή «Είναι ο Μέγας Αλέξανδρος».

«Ο Τσόρι Ντομίνγκες έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, την ομάδα στην οποία θα μείνει τα επόμενα δύο χρόνια. "Κουρασμένος αλλά χαρούμενος", τουίταρε ο πρώην παίχτης της Ρίβερ», ξεκινάει το δημοσίευμα του αργεντινού δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι ο "Τσόρι" μετά από μία χρονιά στην Ράγιο, «πήρε τις βαλίτσες του και πήγε στην Ελλάδα». Στη συνέχεια παρουσιάζει το tweet και την φωτογραφία του παίκτη από την "πρώτη" με τον Ολυμπιακού καταλήγοντας:

« [...] έγραψε ο Ντομίνγκες για τη νέα περιπέτεια της καριέρας του. Για την ώρα είναι ο Αλέξανδρος. Επιδιώκει να γίνει ο Μέγας».

Δείτε το δημοσίευμα της αργεντίνικης Olé

Το tweet του Ντομίνγκες για την "ερυθρόλευκη" πρεμιέρα του:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ