ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφυγαν 12000 εισιτήρια για τον τελικό

Έφυγαν 12000 εισιτήρια για τον τελικό
INTIME SPORTS

Στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους, 12000 εισιτήρια του τελικού με την Ξάνθη έκαναν "φτερά". Στοπ στα μεταγραφικά βάζουν οι "ερυθρόλευκοι", καθώς το Κύπελλο είναι η μοναδική τους προτεραιότητα αυτήν την εβδομάδα.

Ο τελικός του Κυπέλλου με την Skoda Ξάνθη είναι η τελευταία φετινή επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού, που θέλει να κλείσει την σεζόν κατακτώντας το νταμπλ. Με την προπόνηση της Δευτέρας (18/5), οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, με σκοπό στις 23 Μαΐου να παρουσιαστούν έτοιμοι στο ραντεβού του ΟΑΚΑ.

Την δική τους... προετοιμασία μοιάζουν να κάνουν και οι φίλοι των Πειραιωτών, καθώς την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους περισσότερα από 12000 εισιτήρια του τελικού έκαναν "φτερά". Αρχικά ο Ολυμπιακός έχει προμηθευτεί 25.500 εισιτήρια για τον τελικό, ωστόσο με την τωρινή ζήτηση αναμένονται να εξαντληθούν, για τον λόγο αυτό οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ζητήσει ακόμη περίπου 15000 εισιτήρια. Από την Τρίτη (19/5) θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση στα ταμεία.

Στοπ στα μεταγραφικά

Τα σενάρια στο μεταγραφικό μέτωπο καλά κρατούν και πράγματι ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών, ωστόσο αυτό που τονίζουν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πως τις επόμενες μέρες δεν τους απασχολούν παίκτες και μεταγραφές.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν άπαντες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου, καθώς η Ξάνθη είναι μια ομάδα σκληροτράχηλη, με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία την φετινή σεζόν και φυσικά με τον ενθουσιασμό της πρώτης της παρουσίας σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επομένως τα μεταγραφικά μπαίνουν στην άκρη για τις επόμενες μέρες και θα απασχολήσουν ξανά την επόμενη εβδομάδα. Και φυσικά αυτό έχει να κάνει και με την εικόνα του Ολυμπιακού στον τελικό με την Ξάνθη, ίσως και ασχέτως αποτελέσματος.

Ακόμη και αν έρθει το τρόπαιο αλλά με μια αναιμική εμφάνιση, τότε κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά για το μέλλον αρκετών παικτών στο Λιμάνι, ίσως και του Βίτορ Περέιρα.

Εξελίξεις λοιπόν στο μεταγραφικό μέτωπο αναμένονται από την επόμενη Δευτέρα (25/5), καθώς τώρα προέχει η προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου, το αποτέλεσμα του αλλά κυρίως η εικόνα που θα δείξει ο Ολυμπιακός στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ