ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασε στο Ζέεφελντ και προπονείται ο Ολυμπιακός

Έφτασε στο Ζέεφελντ και προπονείται ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Ζέεφελντ και στις 20:00 ώρα Ελλάδας θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, ξεκινώντας το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Πάτησε Αυστρία ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Τρίτης (9/7) και πλέον ξεκινά και επίσημα το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Στο Μόναχο, Έλληνες φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" περίμεναν την αποστολή και αποθέωσαν την ομάδα, ενώ αρκετοί έβγαλαν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Η πτήση των Νταμπλούχων Ελλάδας, διήρκησε δύο ώρες και ένα τέταρτο περίπου, ενώ από το Μόναχο οι Πειραιώτες έφτασαν στο Ζέεφελντ με πούλμαν, έπειτα από τρίωρη διαδρομή.

Αξίζει να πούμε πως η "ερυθρόλευκη" αποστολή θα μείνει στην Αυστρία μέχρις τις 19 Ιουλίου και τότε θα ολοκληρώσει το πρώτο και βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Λίγο μετά την άφιξη της ομάδας, ο Μίτσελ αποφάσισε πως θα γίνει τελικά προπόνηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας. Αναλυτικά η αποστολή που πήρε μαζί του, ο Ισπανός τεχνικός:

Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις και Τάτος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ