ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασε Αθήνα ο Ντοσεβί

Έφτασε Αθήνα ο Ντοσεβί

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο 26χρονος, Ματιέ Ντοσεβί, προκειμένου να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ματιέ Ντοσεβί, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος εξτρέμ, με καταγωγή από το Τόγκο, είναι 26 ετών (12/2/1988), και με το "10" στην πλάτη ήταν ο ηγέτης της Βαλανσιέν την τελευταία τετραετία.

Η Βαλανσιέν φέτος υποβιβάστηκε, ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος και ο Ολυμπιακός άρπαξε την ευκαιρία. Είναι δεξιοπόδαρος, με ύψος 1,72μ., και η φυσική του θέση αυτή του δεξιού εξτρέμ. Μπορεί, όμως, να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, αλλά και ως αριστερός ακραίος κυνηγός. Διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ικανότητά του στο τρανζίσιον παιχνίδι.

Έχει, φυσικά, και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Δεν έχει πολλά γκολ στην έως τώρα καριέρα του, αλλά στον Ολυμπιακό αναμφίβολα μπορεί να βελτιώσει τους αριθμούς του, έχοντας στο πλευρό του καλύτερους συμπαίκτες. Αγωνιζόταν στη Βαλανσιέν από το 2010, με 111 συμμετοχές και 10 γκολ στο Championnat. Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Τουρ (1998-2005) και στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Λε Μαν (2005-2010, 44 συμμετοχές/6 γκολ).

Θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ακολούθως οι ερυθρόλευκοι θα ανακοινώσουν και επίσημα την απόκτηση του. Θα γίνει ο τρίτος Γάλλος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, ύστερα από τους Ερίκ Αμπιντάλ και Αρτούρ Μαζουακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ