ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυσκολεύει του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Δυσκολεύει του Αβραάμ Παπαδόπουλου
INTIME SPORTS

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έμεινε εκτός και από την προπόνηση της Τρίτης (7/5) και η συμμετοχή του για τον τελικό είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, την κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας έδωσαν οι ''ερυθρόλευκοι".

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Ολυμπιακός για τον Σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα (11/5), σε μια ευθεία στην οποία δεν βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών έμεινε εκτός προπονήσεων και την Τρίτη με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Αβραάμ συνέχισε την θεραπεία του καθώς και το αερόβιο και ατομικό του πρόγραμμα, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά.

Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, την κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στα καλύτερα τελειώματα φάσεων. Επιπλέον έπαιξαν και δίτερμα, στο οποίο δούλεψαν πολύ τη στρατηγική τους στο παιχνίδι, σε χώρο σχεδόν ίσο με το μισό γήπεδο και άρα, πολύ μικρές αποστάσεις μεταξύ συμπαικτών και "αντιπάλων".

Η προετοιμασία για τον τελικό θα συνεχιστεί αύριο (8/5) με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 18:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ