ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυο ομάδες της Premier League στο "κόλπο" για Κασάμι

Δυο ομάδες της Premier League στο "κόλπο" για Κασάμι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παϊτίμ Κασάμι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι, με τις Μίντλεσμπρο και Σαουθάμπτον να προστίθενται στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον διεθνή Ελβετό μέσο των Πειραιωτών.

Το μέλλον του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό είναι δυσοίωνο και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από το Λιμάνι αυτό το καλοκαίρι, παίρνοντας μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, κάνει ό,τι μπορεί για να του βρει ομάδα να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο διεθνής Ελβετός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Βίκτορ Σάντσεθ, γι' αυτό άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός τον άφησε εκτός 18άδας για τον αγώνα με την Χαποέλ Μπερ Σεβά. Ο 24χρονος μέσος ακούει και διαβάζει πολλά σενάρια για το μέλλον του, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", δυο αγγλικές ομάδες προστέθηκαν σε αυτές που ενδιαφέρονται για τον Κασάμι και είναι η Μίντλεσμπρο και η Σαουθάμπτον. Αμφότερες, φέρονται να έχουν μιλήσει με τον μάνατζερ του παίκτη για να μάθουν λεπτομέρειες για τον πελάτη του.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ξεπουλήσει τον Κασάμι και αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 5.000.000 ευρώ για να συναινέσει στην μετακίνησή του. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ