ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυνατά και η Άρσεναλ για Μανωλά

Δυνατά και η Άρσεναλ για Μανωλά
INTIME SPORTS

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει την Άρσεναλ να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά μετά την πώληση του Τόμας Βερμάλεν στην Μπαρτσελόνα. Τι λένε οι πληροφορίες του Sport24.gr.

Τελειωμό δεν έχουν οι αναφορές του ιταλικού Τύπου στην υπόθεση μεταγραφής του Κώστα Μανωλά. Για άλλη μια μέρα είναι συνεχόμενα τα δημοσιεύματα που τοποθετούν τον Έλληνα κεντρικό ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι, ενώ κατά άλλες πηγές η Ρόμα εξακολουθεί να παραμένει στο κόλπο.

Αυτή την φορά όμως η ιστοσελίδα " www.tuttoercatoweb " τοποθετεί ακόμη μια παράμετρο στην συγκεκριμένη υπόθεση και επικαλούμενη αποκλειστικές της πληροφορίες, υποστηρίζει πως η Άρσεναλ μπαίνει στην διεκδίκηση της υπογραφής του παίκτη.

Και αυτό διότι μετά την πώληση του Τόμας Βερμάελεν στην Μπαρτσελόνα, οι "κανονιέρηδες" έχουν μείνει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Ο Αρσέν Βενγκέρ ρωτήθηκε πρόσφατα για το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

"Αυτή την στιγμή έχουμε τρεις πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς. Είμαι ευχαριστημένος από τους Μέτερσάκερ, Κοσιελνί και Τσέιμπερς. Μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε", τόνισε ο Αλσατός κόουτς που πολύ δύσκολα θα μείνει με μόλις τρεις στόπερ για όλη την σεζόν.

Την Δευτέρα (11/8) οι Ιταλοί έκαναν λόγο για Μανωλά ή Άγκερ στην Νάπολι (δίνει τον Φερνάντες με 10 εκ. ευρώ στην Σουόνσι), προβλέποντας νέο μπάσιμο της Ρόμα για τον παίκτη εφόσον ο Μπενατιά πουληθεί σε Τσέλσι ή άλλον σύλλογο.

Η Γιουβέντους φυσικά είναι πάντα μέσα στην διεκδίκηση του Μανωλά (ο Αλέγκρι έχει ήδη δώσει το "οκ" για τον 23χρονο στόπερ), δίχως ωστόσο για την ώρα να ικανοποιεί οικονομικά τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr από την Ιταλία επιβεβαιώνουν το σενάριο για Άρσεναλ και Μανωλά. Οι Λονδρέζοι μοιάζουν να μπαίνουν δυνατά στο προσκήνιο για τον παίκτη (το παραδέχεται υψηλόβαθμο στέλεχος της Γιουβέντους), γεγονός που ήδη έχει δημιουργήσει ανησυχία στους "μπιανκονέρι" που βλέπουν πλέον ορατό το ενδεχόμενο να χάσουν τον Μανωλά από την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ