ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύσκολα ο Πίνο με Βέροια

Δύσκολα ο Πίνο με Βέροια

Ο Ζαρντίμ δεν θα έχει πιθανότατα στη διάθεσή του τον Πίνο για το ματς με τη Βέροια. Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα των ανανεώσεων με Τζεμπούρ και Τοροσίδη. Διαρκείας και το Σάββατο όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πίνο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βέροια την Κυριακή (6/1, 19:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Κολομβιανός είναι πολύ δύσκολο να τεθεί στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τυπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την επίσημη ενσωμάτωση του στο ρόστερ της ομάδας.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη στις υποθέσεις που αφορούν τους Τζεμπούρ και Τοροσίδη σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό.

Τα συμβόλαια των δύο παικτών λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και αμφότεροι βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους δίχως να υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη.

Διαρκείας και το Σάββατο (5/1)

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο ενημερώνουν πως επειδή κάποιοι δυσαρεστούνται για τις τιμές των διαρκείας του Β' γύρου (κάτοχοι διαρκείας δηλαδή που λένε ότι κάποιοι τώρα τα παίρνουν φθηνότερα) θα πρέπει να τονιστεί ότι είναι προφανές ότι οι τιμές στο δεύτερο γύρο δεν μπορεί να είναι κοντά σε αυτές που είναι τιμές για ολόκληρη την σεζόν.

Επίσης, υπήρχαν τα παιχνίδια του Champions League που κατά τεκμήριο έχουν το ακριβότερο εισιτήριο. Η κίνηση των Διαρκείας Β' Γύρου συνεχίζεται και παρουσιάζει μάλιστα αυξημένη ζήτηση, καθώς έχουν φύγει ήδη 500 σε τρεις μέρες.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγο αυξημένης ζήτησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, MONO για αυτό το Σάββατο 05/01 θα συνεχιστεί η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας με ώρες 10:00 – 15:00, στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. (Είσοδος VIP).

Από Δευτέρα 7/1 θα συνεχιστεί η διάθεση καθημερινά 10:00 – 17:00

Τηλ. πληροφοριών: 210 48 00 901

Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δ/νση Διαχείρισης Εισιτηρίων"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ