ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίνει τον Κρκιτς με οψιόν αγοράς η Μπαρτσελόνα

Δίνει τον Κρκιτς με οψιόν αγοράς η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα συζητάει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κρκιτς με οψιόν αγοράς του, αν θελήσει κάποια στιγμή να τον πουλήσει ο Ολυμπιακός, τι ισχύει με Μανωλά και Χολέμπας.

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στο μετεγγραφικό πεδιό για τον Ολυμπιακό, τόσο στο κομμάτι της ενίσχυσής του, όσο και στο θέμα της παραχώρησης παικτών, μιας και υπάρχει ενδιαφέρον για "ερυθρόλευκους" άσους. Και εξηγούμαστε...

Πρώτα απ' όλα, η Μπαρτσελόνα συζητάει την παραχώρηση του Μπόγιαν Κρκιτς, τον οποίο θέλει ο Μίτσελ στο Λιμάνι και μάλιστα πιέζει την διοίκηση του Ολυμπιακού, ώστε να προχωρήσει την περίπτωσή του.

Οι Καταλανοί δεν έχουν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν, όμως θέλουν να βάλουν οψιόν αγοράς του σε περίπτωσή του που θελήσει κάποια στιγμή να τον πουλήσουν οι Πειραιώτες.

Εν ολίγοις, αν ο Κρκιτς εξελιχθεί, τα πάει καλά στο Λιμάνι και θελήσει ο Ολυμπιακός να τον πουλήσει, η Μπαρτσελόνα θέλει να έχει τον πρώτο λόγο για να τον πάρει πίσω. Κάτι τέτοιο μάλιστα είχε γίνει και με τη Ρόμα, είχε μπει δηλαδή αυτός ο όρος...

Ποιες ομάδες θέλουν τον Μανωλά, τι ισχύει με Χολέμπας

Εξάλλου, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει από τρεις μεγάλες ομάδες για τον Κώστα Μανωλά. Συγκεκριμένα, Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζουν έντονα την περίπτωση του διεθνούς αμυντικού και αναμένονται εξελίξεις.

Όσον αφορά τον Χοσέ Χολέμπας, υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπορντό για τον ακραίο μπακ του Ολυμπιακού, όμως δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στα γραφεία της Πλ. Αλεξάνδρας για τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ