ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διευκρινιστική δήλωση Ελιουνούσι για Μπέντο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση μέσω του Olympiacos TV για τις φερόμενες ως δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Νορβηγίας που αφορούσαν στην απόλυση του Πάουλο Μπέντο. (VIDEO)

Οι δηλώσεις του Ταρίκ Ελιουνούσι για την απόλυση του Πάουλο Μπέντο προκάλεσαν αρκετές συζητήσεις. Ο Νορβηγός εξτρέμ παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της χώρας του και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού, τονίζοντας πως:

" Έκανε εχθρούς. Άφηνε στον πάγκο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα και για τον κόσμο. Αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικά σοφό. Μετά, θα έπρεπε να φέρνει καλά αποτελέσματα. Αν έχανε παιχνίδια, θα ήταν δύσκολο. Έτσι είναι στην Ελλάδα. Όταν πηγαίνεις καλά, είσαι βασιλιάς. Αν όχι, υπάρχει πρόβλημα".

Με αφορμή τον ντόρο που δημιουργήθηκε, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση μέσω του Olympiacos TV, υποστηρίζοντας πως δεν είπε ποτέ κάτι για τον πρώην προπονητή του.

"Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι για κάποιες δηλώσεις μου. Υποτίθεται πως είπα κάτι για την πολιτική του συλλόγου σε ό,τι αφορά στην απόλυση του πρώην προπονητή μας, Πάουλο Μπέντο. Θέλω να πω πως δεν είπα τίποτα τέτοιο. Το μοναδικό πράγμα που είπα είναι πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με μεγάλη πίεση και πως πρέπει να ζούμε μ' αυτό. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και τα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά τόσο για τον σύλλογο όσο και για τους φιλάθλους της ομάδας.

Από εμάς εξαρτάται να πηγαίνουμε καλά. Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω την πολιτική του συλλόγου. Δουλειά μου είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Στηρίζω 100% τις αποφάσεις της διοίκησης και των συμπαικτών μου. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια. Θέλω, με τη βοήθειά σας, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε τους στόχους μας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ