ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάστρεμμα ο Γιαταμπαρέ, στην αποστολή ο Σαλίνο

Διάστρεμμα ο Γιαταμπαρέ, στην αποστολή ο Σαλίνο
Σαλίνο INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Κανονικά προπονήθηκε ο Σαλίνο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εκτός ο Γιαταμπαρέ με διάστρεμμα. Δείτε την αποστολή.

Με απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (27/9) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του Σαββάτου (28/9) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Τα ευχάριστα ήταν ότι ο Μίτσελ είδε τους Φουστέρ και Σαλίνο να μπαίνουν σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο πρώτος έκανε μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό, ενώ ο Βραζιλιάνος μπακ έβγαλε κανονικά όλες τις ασκήσεις και συμμετέχει στην αποστολή. Αντίθετα θεραπεία έκανε ο Μασάντο.

Από εκεί και πέρα, κανονικά γυμνάστηκαν και οι Γκαετάν Μπονγκ (προφυλάσσεται ωστόσο) και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ το δικό του ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες.

Άτυχος χωρίς όμως να φαίνεται ότι αποκόμισε σοβαρή ζημιά, ήταν ο Σαμπού Γιαταμπαρέ. Σε μία φάση στην προπόνηση γύρισε το πόδι του, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική.

Του τοποθετήθηκε πάγος η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και για τον λόγο αυτό έμεινε, εκτός "μάχης" για το ματς της Νέας Σμύρνης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή την 20μελή αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο.

Σε αυτήν είναι οι: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Στσέποβιτς, Σιόβας, Βάις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ