ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαρκείας στην Έλτσε ο Μίτσελ

Διαρκείας στην Έλτσε ο Μίτσελ
INTIME SPORTS

Στην Έλτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντριαν Γκονθάλεθ και ο Μίτσελ αγόρασε εισιτήριο διαρκείας της ισπανικής ομάδας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στηρίξει τον γιο του.

Ο Αντριάν Γκονθάλεθ Μοράλες αποχώρησε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο ύστερα από δύο χρόνια παραμονής στους "Los Vallecanos" και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του σε μία άλλη ομάδα της Primera Division, την Έλτσε.

Ο 26άχρονος (25/5/1988) αριστεροπόδαρος κεντρικός μέσος δεν έχει τη φήμη του πατέρα του, αλλά προσπαθεί να χαράξει τη δική του πορεία στο ποδόσφαιρο.

Ο Μίτσελ Γκονθάλεθ στηρίζει κάθε απόφαση των παιδιών του και δεν μπορούσε να μην κάνει κάτι ανάλογο και στην περίπτωση του Άντριαν.

Έτσι, ο προπονητής του Ολυμπιακού αγόρασε εισιτήριο διαρκείας της Έλτσε, όπου θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο ο γιος του για τις επόμενες τουλάχιστον δύο σεζόν.

Μόλις παρέλαβε την κάρτα διαρκείας, ο Μίτσελ την ανέβασε στο διαδίκτυο (σε Facebook και Twitter), γράφοντας: " Άλλος ένας φίλαθλος για την Έλτσε".

O Άντριαν ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, έπαιξε στη δεύτερη ομάδα, αλλά μέχρι εκεί... Έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Θέλτα, Χιμνάστικ Ταραγόνα, Χετάφε, Ραθίνγκ Σανταντέρ, Ράγιο Βαγιεκάνο. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ