ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάψευση Ολυμπιακού για Τζαβέλλα και ξεκαθάρισμα για Σισοκό

Διάψευση Ολυμπιακού για Τζαβέλλα και ξεκαθάρισμα για Σισοκό

Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει θέμα με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ενώ παράλληλα τονίζουν πως ο Σισοκό ήταν παίκτης που τους ενδιέφερε, αλλά αποκτήθηκε αμυντικό χαφ. Δεν υπάρχει εξέλιξη στις αποδεσμεύσεις και τους δανεισμούς, ενώ δεν αναμένονται αφίξεις την Παρασκευή. Το μυαλό στη Λιβαδειά.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ένα όνομα που έχει ακουστεί πολλές φορές για τον Ολυμπιακό, όμως επίσης πολλές φορές έχει διαψευστεί το ενδιαφέρον και οι φήμες από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Το πρωί της Παρασκευής και ενώ ο διεθνής άσος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, προέκυψε νέα φήμη από την Θεσσαλονίκη, πως οι Πειραιώτες μπαίνουν σφήνα στη μεταγραφή.

Παρακολουθείστε την Κυριακή στις 23:30 την εκπομπή SUPER BALL με πλούσιο ρεπορτάζ απ' όλη την αγωνιστική! Σχόλια και ανάλυση του Λεβαδειακός-Ολυμπιακός, αλλά και της κλήρωσης του Champions League. Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης

Το deal ανάμεσα σε Τζαβέλλα και ΠΑΟΚ μπορεί να χάλασε, όμως όπως ξεκαθαρίζουν από τον Ολυμπιακό, οι ίδιοι δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του άσου της Μονακό. Διαψεύδουν μάλιστα κατηγορηματικά πως υπάρχει θέμα με τον πρώην άσο του Πανιωνίου και το κάνουν για πολλοστή φορά.

Σ' ό,τι αφορά στον Μοχάμεντ Σισοκό και τις δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ, στον Πειραιά τονίζουν πως πράγματι ήταν ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο συζητούσαν, όμως πλέον αποκτήθηκε αμυντικός χαφ και έτσι η περίπτωση του δεν προχωράει.

Να σας θυμίσουμε πως ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε σε γαλλικό Μέσο, πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν και απλά από τη διοίκηση ήθελαν να ξεκαθαρίσουν πως ναι μεν συζητούσαν, αλλά κατέληξαν στον Εντινγκά.

Όπως σας γράψαμε από το βράδυ της Πέμπτης, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας κατέληξαν στις δύο τελευταίες μεταγραφικές τους προσθήκες. Αμυντικός χαφ θα είναι ο Εντινγκά από την Μονακό και καθαρός μέσος ο Γιαταμπαρέ από την Μπαστιά. Κανείς όμως από τους δύο δεν αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας την Παρασκευή (30/8), όπως μας ενημέρωσαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όσο για τους δανεισμούς και τις αποδεσμεύσεις παικτών δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, ενώ στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως ναι μεν θα ενισχυθούν όμως ουδείς πρέπει να αγνοεί και το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρώτος στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι το πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν με νίκες, στο δρόμο προς το 41ο τίτλο τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ