ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάψευση Ολυμπιακού για Ουσέρο

Διάψευση Ολυμπιακού για Ουσέρο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να μπαίνει "σφήνα" στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ουσέρο. Διαβάστε τι δήλωσε στο Sport24.gr ο μάνατζερ του παίκτη.

Σύμφωνα με φημολογία που προέκυψε τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός μπήκε σφήνα στον Π ΑΟΚ για την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού μέσου του Αστέρα Τρίπολης, Φερνάντο Ουσέρο, όμως η διοίκηση των Πειραιωτών διέψευσε κατηγορηματικά κάθε ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Από την πλευρά του πάντως ο ατζέντης του παίκτη, Ντομίνγκο Σεβιγιάνο, υποστήριξε με δήλωσή του στο Sport24.gr πως πέρα από τον ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει την πόρτα του Αστέρα Τρίπολης και ο Ολυμπιακός.

"Ο Φερνάντο θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Αστέρα που έχει τα δικαιώματα του παίκτη και αυτός καθορίζει τις εξελίξεις" τονίζει χαρακτηριστικά ο Ντομίνγκο Σεβιγιάνο και προσθέτει πως "για τον Ουσέρο υπάρχει ενδιαφέρον και από την Μπεσίκτας".

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, πάντως, εδώ και αρκετές ώρες διαρρέονται πληροφορίες πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ξένο διεθνή μέσο, που θα προκαλέσει αίσθηση αν συμφωνήσει οριστικά και γι' αυτό "πάγωσε" τις επαφές με τον Αστέρα, παρότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ουσέρο.

Θυμίζουμε πως ο Ζήσης Βρύζας στο περιθώριο της συνέντευξης προς του δημοσιογράφους-ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, είχε τονίσει πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει περίπου 300.000 ευρώ που ζητά ο Αστέρας για τον Ουσέρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ